keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Fiksua tekemistä ja fiksauskokemusta

Hei tiesitkö, että Limingassa toimii nuorten moottoripaja ja ihan koko kesän ajan? Kävimme tutustumassa vuosi sitten startanneeseen Limingan Moottoripaja Ry:n toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saattaa ”rassauksesta” ja moottoreista kiinnostuneita lapsia sekä nuoria yhteisen toiminnan pariin. Moottoripaja toimitilana on erittäin hyvin varusteltu halli, joka löytyy osoitteesta Kuormatie 17. Moottoripajalla lapset ja nuoret voivat ohjatusti korjata omia menopelejään, kuten polkupyörä, mopo, auto jne. Lisäksi satunnaisesti harjoitellaan moottoriajoneuvojen käsittelyä suljetulla radalla, vakuutukset ovat voimassa. Onpa moottoripajalta otettu osaa jo ajoihinkin, moottoripajalla ihan itse kunnostetulla "69 Liminka" kilpa-autolla. 

Moottoripajan toimintaan osallistuminen on maksutonta, tarvittavat varaosat ym. kustannetaan pääosin itse. Vastuullisina ohjaajina toimii osaavia ja sympaattisia, vapaaehtoisia aikuisia. Aktiiviohjaajia on tällä hetkellä 4. Lisäksi nuoret aikuiset, jotka ovat toiminnassa mukana, ohjaavat ja tukevat nuorempiaan. Toimintaa on valtakunnallisesti kehitetty yhteistyössä seurakuntien kanssa (Nuori kirkko-toiminta) kehittämishankkeessa, joka on nyt päättynyt. Kirkko ei varsinaisesti ole enää toiminnassa mukana. Toiminta on jatkunut rekisteröitynä yhdistyksenä. 

Keväällä lapsia ja nuoria on ollut toiminnassa enemmälti, mutta nyt kesällä on ollut hiljaisempaa. Lapsia sekä nuoria (n. 12-20 v.) toivotaan mukaan tähän huippuun toimintaan! Halli on avoinna pääosin ti-ke klo 18-20. Suosittelemme lämpimästi Moottoripajaa, jossa on mahdollisuus rennolle kohtaamispaikalle ja yhteiselle tekemiselle – myös nyt kesällä, jolloin toiminta pyörii normaalisti.
 

Kiitos Moottoripajan väelle varsin antoisasta vierailumahdollisuudesta ja yhteistyön kitkattomasta käynnistämisestä! Lisätietoja:
https://fi-fi.facebook.com/LiminganMoottoripaja/
Puheenjohtaja Miikka Kallioinen p. 044 524 7000